Профіль капелюшний з оцинкованої сталі

Профіль капелюшний з оцинкованої сталіПрофіль капелюшний з оцинкованої сталі застосовується в якості вертикальної напрямної в підконструкції фасаду, якій вентилюється. Профіль кріпиться до куточка, який закріплений горизонтально (профіль «Г») як горизонтальна напрямна, за допомогою скоб або саморізів. Такий профіль виготовлений з оцинкованої сталі, ширина якої коливається від 0,9 мм до 2 мм, а довжина профілю досягає 2 метрів.

Підприємство «ЛС-Профі» спеціалізується на випуску профілів і інших конструкцій, які необхідні для їх успішної установки. Хочете замовити профіль капелюшний з оцинкованої сталі? Оформіть Ваше замовлення разом з нашим менеджером.

Профілі оцинковані можуть покриватися зверху порошковою фарбою, і успішно використовуватися як лати в монтажі покрівлі. Такий профіль часто використовується при монтажі ЛСТК, при зведенні парканів, теплиць та інших легких конструкцій. Якщо Вам потрібно здійснити одну з таких робіт, придбайте профіль капелюшний з оцинкованої сталі.
Основними перевагами профілю з оцинкованої сталі є його стійкість до корозії і тривалий термін служби - до 50 років. Незважаючи на свою легку конструкцію, профіль досить потужний і прослужить Вам дуже багато часу. Хочете придбати профіль капелюшний з оцинкованої сталі? Тоді не забудьте залишити своє замовлення у нас на сайті.
Холоднокатані профілі вельми полегшують процес монтажу і їх придбання заощадить Ваші кошти. Хоч профіль і легкий за своєю структурою, проте, він володіє хорошими несучими якостями. Пропонуємо Вам зробити замовлення у нас і купити профіль капелюшний з оцинкованої сталі.
«ЛС-Профі» дуже відповідальна і серйозна компанія, яка постачає свої вироби в різні куточки України. Нашими клієнтами є різні будівельні фірми, заводи та інші підприємства, в діяльності яких часто використовується профіль капелюшний з оцинкованої сталі.